Fredag

Godkväll. Idag har jag jobbat och slappa :) kollat på desperate housewives och pysslat <3 kan inte bli bättre.

Imorgon ska jag rida lektion på Moa för Karin. Ska bli kul :) sen kanske de blir lite hårdträning med stefnir också. Om inte Diana ska rida honom.

Måste köpa ett par helskodda risbyxor. Fick hem hööks katalogen igår och är helt förälskad i de nya vår och sommar kläderna ! Mycket fina saker :)

Och i vår blir det att köpa halsband till Melwin :) börjar bli stor nu! Lill killen. Sover hos tia just nu. De är så galet söta!

Ska väl sova nu så jag är pigg imorgon :)


Elin

Fuck

Fyfan vilken eftermiddag.

Tisdag

Känns bra idag ! Är nöjd med dagen. Längtar till morgondagen. Underbart!

Elin

23/1 2012

Hej igen! Var ett tag sen jag bloggade. Har inte haft tid. Idag har jag och Melwin varit i stallet. Han är så duktig! Går lös och pussar hingsten haha. Steffo var väldigt duktig idag. Red ut på Steffo med Karin och Arsol. Riktigt mysigt i snön! Tack för trevligt sällskap. Blev lite glädjeskutt och gnägg när jag löslongerade Steffo efter ridturen. Så jävla söt!! Sen red jag barbacka på lilla Moa! Riktigt rolig häst att rida. Mys hästar!
När jag kom hem satte jag igång och städade mitt rum. Kläder ÖVERALLT och julsakerna kvar. Men nu är julen borta och kläderna på sin rätta plats. Under ena klädhögen hittade jag två hundben... Melwin är duktig på att gömma saker.
Resten av kvällen kommer tillbringas i sängen framför tv:n! Har ont i ryggen efter mockning och städning. Tända lite ljus kanske jag ska göra.
Elin

Onsdag

Inte frisk ännu. Är hemma från jobbet imorgon och sen är jag ledig på fredag. Helgen ska jag jobba iallafall! Har inte längtat såhär mycket efter stallet som jag gör nu. Vill bara mysa med Steffos mule <3 Borsta huuur länge som helst. Dricka varm chocklad med Karin och co.
Börjar också sakna jobbet och alla mina super kollegor! Saknar er!!!! Har inte orkat göra någonting alls idag. De enda jag gjort är att gå ut med hundarna. Sen legat i sängen och kollat på film/sovit. Tråk!
Elin

Vändpunkt?

Kommer det alltid vara såhär? Har frågat min själv den frågan hundraelva gånger. Blir aldrig något svar. Ska jag aldrig känna mig nöjd med vardagen? Kommer jag någonsin kunna acceptera den jag är och har blivit? Allt jag fått varit med om? Är det rättvist att en individ ska behöva bära på så mycket? Känns som antingen eller. Antingen har man allt eller ingenting. Ska de så ska de.... Melwin är riktigt dryg just nu. Har sprungit runt och skällt på de andra hundarna för att de äter på sina ben. Så får han ett eget i min säng. Men då MÅSTE han ligga längst ut på kanten och "råka" tappa ner benet på golvet femtioelva gånger. Trött på att plocka upp de där jävla benet hela tiden! Han vågar ju inte hoppa ner. Och kan inte hoppa upp själv. Inte på super humör för stunden. Elin

...

Tänk att en enda liten mening kan göra så fruktansvärt ont... Elin

People

Idag märkte jag hur mycket andra faktiskt ser. Fick ett samtal idag som betydde väldigt mycket. Kan inte mer än säga tack!!! Vilken lättnad. Vet att jag har massor av underbara vänner som jag inte visar min uppskattning för. Måste bli bättre på det. Varför jag inte säger så mycket face to face är för att jag är rädd för att säga fel och att andra ska tycka att jag bara dummar mig. Kan inte riktigt beskriva. Men iallafall en komplimang kan väl aldrig bli fel? Om man säger något positivt till någon blir det väl inte negativt? Förstår ni? Börjar må bättre nu! Skönt! Ska va hemma från jobbet imorgon och hoppas på att jag kan jobba på torsdag. Hatar att vara sjuk. Blir så rastlös och såfort jag rör på mig mår jag dåligt, får ont i huvudet och blir helt slut. Men frisk luft får jag iallafall när jag är ute med hundarna ;) Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. Elin

Besök hos veterinären.

Hemma igen. Allt gick jättebra, Melwin va så koncentrerad på godiset så brydde sig knappt. Han är så duktig min lilla valp!!

Sprang in en Snabbis på hööks och fyndade. Köpte en ny ridhjälm, vinter skor, täcke till Melwin och en tröja.

Är så trött nu. Ska ta en powernap.


Elin

Sämre igen

Usch mår sämre idag än igår :( trodde att jag va på bättrings vägen... Blir ett stort projekt att åka till veterinären med lillen. Fyfan!


Vill bli frisk! Inte ligga här och tycka synd om mig själv. Nej usch. Vill inte.


Elin

Försäkring

Sitter och fyller i Melwins försäkring. Fattar fan ingenting. Det jag har kunnat fylla i utan mamma och pappas hjälp är mitt namn,person nr, adress.... Kommer aldrig klara av att fylla i sånna här papper själv haha Antar att man lär sig.... Jag har världens bästa lilla valp <3 Dags att klippa klor! Elin

Melwin

Fångade precis lillkillen på bild. Kan man bli sötare?!

Fortfarande sjuk

Börjar tröttna galet mycket på det här nu. Har legat i sängen två hela dar nu. värdelöst. Imorgon ska Melwin vaccineras, så blir en liten utflykt från sängen iallafall. Man får vara glad för det lilla. Dock försvinner pengar och man får en valp som är rädd och ledsen. Men annars så.
Längtar som tusan till stallet. Vill dit nunununu. Stå och gosa med Steffo och Moa <3 Ska väl fortsätta kolla på OC nu.
Elin

Sjuk

Va ut igår. kom hem typ sju imorse. Riktigt kul var det! Men jag skulle inte trotsat halsontet. Fyfan vad jag mår dåligt nu. Ont i kroppen,halsen och feber. Hemma från jobbet imorgon, får se hur jag mår imorgon.
Melwin är busig och Tia och Wilma är hos min syster. Usch inte pigg alls. Ska kolla på film nu. Kanske ska försöka få i mig lite o'boy.
Elin

Lördag 14 Januari

Förmiddagen tillbringades i stallet. Vi red en låång tur, riktigt mysigt! Pigga hästar va de allt. och JÄVLIGT 
kallt! Sen drog ja en snabbis och handlade lite på systemet. Fyndade ett par AS snygga skor också! Från Sixtyseven. IN LOOOOOOVE <3




Här ser ni dem. underbara <3
Aja nu ska jag göra mig iordning för utgång.
Elin

STORM

Hörrni vilket väder! Helt underbart med snö, men blåsten kan vi ju skippa! Va precis ute på promenad med hundarna, alla tre hade sina täcken. Melwin vägrade att gå! Han fröööös.
Imorgon blir det stallet med de bästa <3 Melwin beter sig jättekonstigt just nu :S springer runt bland mina filtar i sängen och rullar runt... och piper. Vad hände där?
Jag och Elin har bestämt oss för att börja träna tillsammans! Kommer bli super, måste verkligen komma igång igen! Och jag är värdelös på att blogga. Ska bli bättre på det med. Händer inte så mycket intressant i mitt liv för stunden dock ;)
Nej nu ska jag göra mig iordning för natten! Sussa sött , de ska jag ;)
Elin.

Lättare när man var liten..

Varför var allt så mycket lättare när man var liten? Livet blir bara svårare och svårare för varje år. hmm va svårt det ska va då...

Mitt nyårslöfte kanske ska vara att va rakt på. Och säga som JAG känner. Så jag inte går och hoppas på att det ska bli som jag vill och sedan bli besviken. Men som sagt de är svårt.
Riktigt charmig bild... Men nu ska jag och Melwin gå på promenad och sen sova :)
Godnatt darlings
Elin

6/1-12

Nu ska jag komma igång med bloggandet igen är min tanke. Har valt att göra en ny så allt är inte som det ska för stunden ;)
Idag har jag träffat min älskade bästa vän Maria! Lika flummiga och dryga som vanligt. Har också städat och klippt Melwins klor.
Ska göra lite te nu och kolla på tv.
Elin
RSS 2.0